VÅRA REFERENSPROJEKT

KOMMERSIELLA PROJEKT

NYBYGGNATION AV HOTELL, BIBLIOTEK OCH BISTRO, TRANEMO

Nybyggnation av hotell, bibliotek och bistro för att skapa Tranemos nya mötesplats – Centralen. Projektet var komplext när det kommer till former och materialval där byggnaden inspirerades av vattnet och ordet. Vi genomförde projektet som en totalentreprenad.
Kund: Tranemo kommun
Byggstart: 2019
Färdigställt: 2020

ORANGERIET, BORÅS

Nybyggnation av Orangeriet i Stadsparken i Borås. Vi var ansvariga för totalentreprenaden.

“Orangeriet i Stadsparken består till stor del av glas och det finns en stor fokus på inneklimat och energianvändning. Detta gör att man möter många utmaningar, speciellt att få alla leverantörer att samarbeta för att nå ett bra slutresultat. Därför är det en heder att få ansvara för totaltentreprenaden i ett så pass stort och komplext projekt.”

Kund: Borås Stad
Byggstart: 2014
Färdigställt: 2015

GLASETS HUS – CAFÉ, MUSEUM OCH GLASHYTTA I EN OCH SAMMA BYGGNAD, LIMMARED

Nybyggnation av Glasmuseum och vänthall. Byggnaden på 1025 m² är framställd som energihus. Vi var ansvariga för totalentreprenaden. Projektet innefattade bland annat vinterträdgård, kontor, konferensutrymmen, glashytta, café, evenemangshall, museum och toaletter.
Kund: Tranemo kommun
Byggstart: 2011
Färdigställt: 2012

ISABERGS SPORTCENTER MED RECEPTION, CYKELSHOP, CAFÉ OCH LÄGENHETER, HESTRA

Nybyggnation av nytt sportcenter på 900 kvm med reception, cykelshop, café och lägenheter på Isaberg Mountain Resort. Vi genomförde projektet som en totalentreprenad.

Kund: Isaberg Mountain Resort
Byggstart: September 2023
Färdigställande: 15 maj 2024
Bilder från Isaberg Mountain Resort.

LODGEHUS, HESTRA

Nybyggnation av nytt lodgehus på Isaberg Mountain Resort. Vi kommer genomföra projektet som en totalentreprenad.

Kund: Isaberg Mountain Resort
Byggstart: Q3 2022
Färdigställande: Q1 2023

FRÅN LADUGÅRD TILL MOTORMUSEUM, SVENLJUNGA

Ombyggnation av ladugård till motormuseum, totalt cirka 2000 m². Motormuséet stod klart hösten 2013. Vi var ansvariga för totalentreprenaden. Projektet innefattade bland annat stolstomme för bjälklag, takstolar med nytt yttertak med takkupor samt även café, toaletter och serveringskök.
Kund: Per Bynander
Byggstart: Q3 2013
Färdigställt: Q2 2014
 

LADUGÅRD FÖR KREATUR

Ombyggnation av befintlig ladugård på 850 m² samt tillbyggnad av nya utrymmen på 650 m². Vi var ansvariga för totalentreprenaden. Projektet innefattade bland annat ombyggnad av liggbås, spalter samt foderbord, ombyggnad invändiga ytskikt, väggar och tak. Projektet bestod också av en tillbyggnad av komplett ladugård med robotar för automatisk mjölkning.Kund: Hans Svensk
Byggstart: Q4 2010
Färdigställt: Q4 2011

SPORTCENTER ÅT SKIDANLÄGGNING, HESTRA

Ombyggnation av restaurang 600 m² och skidshop på 800 m². Vi hade samordningsansvar vid delad entreprenad inklusive arbetsledning. Projektet innefattade bland annat om- och tillbyggnad av restaurang, storkök, toaletter samt nybyggnad av skidshop och värmestuga.
Kund: Isaberg
Byggstart: Q2 2010
Färdigställt: Q4 2010

ICA KVANTUM, TRANEMO

Om- och nybyggnation av ICA Kvantum i Tranemo. Byggnaden är på totalt cirka 4000 m², varav 3000 m² nybyggnation och 1000 m² ombyggnation. Vi var ansvariga för totalentreprenaden. Projektet innefattade bland annat limträstomme, yttertak i plåt, inredning, golv anpassad för verksamheten, kök, toaletter och charkavdelning.
Kund: Kind Fast
Byggstart: 2006
Färdigställt: 2007

FLER REFERENSER

Bostadsutveckling

Industri

Offentlig verksamhet

Privata bostäder