JOBBA HOS OSS

Vi är ett byggföretag med en stark företagskultur. Vi har en tajt gemenskap, öppenhet mellan rollerna och ett arbetsklimat där vi stöttar varandra. Vi hyr sällan in byggnadsarbetare utan bemannar våra projekt med våra egna medarbetare. Vi tror att detta skapar en tryggare och roligare arbetsmiljö, en enklare arbetsdag och ett bättre slutresultat.

 

PERSONLIGA SOM DET LILLA OCH STARK SOM DET STORA

Vi är personliga som det lilla företaget, men har samtidigt styrkan som det stora. Att vi är relativt stora gör att du får en anställningstrygghet och en möjlighet att utvecklas. Att vi är små gör att du blir sedd som person och har möjlighet att påverka allt från ditt egna arbetssätt till större frågor i verksamheten. Vi gör dagligen förändringar i företaget som är sprunget ur delaktighet från våra medarbetare.

 
 

OMTANKE

Hos oss finns en omtanke. För våra kunder. För varandra. Och för omvärlden. Vi strävar efter att vara företaget som gör skillnad. Som medarbetare hos oss blir din arbetsdag meningsfull och inspirerande. Vi är alltid intresserade av att träffa nya potentiella medarbetare, kom och väx med oss!

 
 
 

MER ÄN BARA JOBB

Det är viktigt att våra medarbetare mår bra. Även utanför arbetet. Därför väljer vi att satsa på våra medarbetare, både för att förenkla vardagen men också för att skapa förutsättningar för att må bra och trivas. Vi arrangerar uppskattade firmafester flera gånger per år. Däremellan ställer vi upp på diverse företagscuper, lopp och tävlingar. Vi har också ett eget företagsgym som våra medarbetare har tillgång till under dygnets alla timmar. För den som vill kan man också använda sig av vårt friskvårdsbidrag. Vi ger samtliga anställda en privat sjukvårdsförsäkring för att göra det enklare att få professionell vård utan långa väntetider, såväl arbetsrelaterade ärenden som privata.

LEDIGA TJÄNSTER

Här kan du se specifika tjänster vi har lediga. Behovet av att nyrekrytera kan även komma plötsligt i vår bransch och därför är vi alltid intresserade av att få in nya spontanansökningar. Tveka inte att lämna en spontanansökan via mejl alternativt slå oss en pling.

MURARE/
PLATTSÄTTARE

Vi söker nu efter murare/plattsättare för såväl byggservice- som byggentreprenadarbeten. Du har gärna yrkesbevis och gillar att arbete både i grupp och självständigt. Vi hoppas på att du är engagerad, självgående och fokuserar på att leverera bra slutresultat. Plus är att du har god erfarenhet av armering inklusive att följa armeringsritningar. Känner du att det är dig vi söker så hör gärna av dig så kan vi ta ett förutsättningslöst möte.  

Vilka är Erik Larsson Bygg? Vi är mer än ett byggföretag och det har hänt mycket sedan Erik och Karin Larsson grundande företaget 1947. Oavsett den utveckling vi ständigt gör kommer vi aldrig välja bort att bygga med såväl hjärta, hjärna och händer. Ledordet hos oss är framförallt OMTANKE. Det är ett arbete som pågått i många år, och som gett oss flera prestigefulla utmärkelser, både inom jämställdhet och hållbarhet.

Är du sugen på att veta mer eller visa ditt intresse? Hör av dig till Magnus Hjalmarsson på 070-883 93 00‬ eller magnus.hjalmarsson@eriklarssonbygg.se 

PSST... ÄR DU ERFAREN SNICKARE ELLER PLATTSÄTTARE/MURARE?

Vi är alltid intresserade av att anställda erfarna snickare och plattsättare/murare som jobbat i branschen minst några år. Våra projekt finns i Tranemo, Svenljunga, Ulricehamn och Borås.  Kontakta Magnus Hjalmarsson för mer information eller för att visa ditt intresse.

VILL DU JOBBA HOS OSS? LÅT OSS VETA.

MAGNUS HJALMARSSON, Arbetschef

Rekrytering inom byggentreprenad/byggservice
070–883 93 00
magnus.hjalmarsson@eriklarssonbygg.se

SONJA LARSSON, HR

Rekrytering av övriga tjänstemän
070–440 89 85
sonja.larsson@eriklarssonbygg.se