JOBBA HOS OSS

Vi är ett byggföretag med en stark företagskultur. Vi har en tajt gemenskap, öppenhet mellan rollerna och ett arbetsklimat där vi stöttar varandra. Vi hyr sällan in byggnadsarbetare utan bemannar våra projekt med våra egna medarbetare. Vi tror att detta skapar en tryggare och roligare arbetsmiljö, en enklare arbetsdag och ett bättre slutresultat.

PERSONLIGA SOM DET LILLA – STARK SOM DET STORA

Vi är personliga som det lilla företaget, men har samtidigt styrkan som det stora. Att vi är relativt stora gör att du får en anställningstrygghet och en möjlighet att utvecklas. Att vi är små gör att du blir sedd som person och har möjlighet att påverka allt från ditt egna arbetssätt till större frågor i verksamheten. Vi gör dagligen förändringar i företaget som är sprunget ur delaktighet från våra medarbetare.

MER ÄN BARA JOBB

Det är viktigt att våra medarbetare mår bra. Även utanför arbetet. Därför väljer vi att satsa på våra medarbetare, både för att förenkla vardagen men också för att skapa förutsättningar för att må bra och trivas. Vi arrangerar uppskattade firmafester flera gånger per år. Däremellan ställer vi upp på diverse företagscuper, lopp och tävlingar. Vi har också ett eget företagsgym som våra medarbetare har tillgång till under dygnets alla timmar. För den som vill kan man också använda sig av vårt friskvårdsbidrag. Vi ger samtliga anställda en privat sjukvårdsförsäkring för att göra det enklare att få professionell vård utan långa väntetider, såväl arbetsrelaterade ärenden som privata.

OMTANKE

Hos oss finns en omtanke. För våra kunder. För varandra. Och för omvärlden. Vi strävar efter att vara företaget som gör skillnad. Som medarbetare hos oss blir din arbetsdag meningsfull och inspirerande. Vi är alltid intresserade av att träffa nya potentiella medarbetare, kom och väx med oss!

LEDIGA TJÄNSTER

Lediga tjänster syns nedan (om vi söker just nu). Finns det inga lediga tjänster kan behovet av att nyrekrytera komma plötsligt i vår bransch och därför är vi alltid intresserade av att få in nya ansökningar. Tveka inte att lämna en spontanansökan via mejl alternativt slå oss en pling.

Erfaren plattsättare /murare

Vi söker en erfaren plattsättare/murare, gärna med god erfarenhet av armering inklusive att följa armeringsritningar. Urval: Sker löpande
Kontakt: Sonja Larsson sonja.larsson@eriklarssonbygg.se 0704408985

Projektledare inom bygg

Vi söker nu ytterligare en projektledare som vill ha en nyckelroll i våra projekt. Vi erbjuder en spännande resa där du är med och påverkar vår fortsatta tillväxt med goda möjligheter att vara med och påverka och tillföra något nytt. Du är ofta spjutspetsen i ett projekt, är resultatinriktad och gillar ordning. Du delar våra värderingar om att visa OMTANKE genom att stötta varandra, utmana normer och vara engagerad i det du gör. Som arbetsgivare erbjuder vi dig möjlighet att utvecklas, vara med och påverka, korta beslutsvägar samt ett familjärt och omtänksamt arbetsklimat.

Du har ett övergripande ansvar för ett flertal projekt och driver självständigt ditt arbete framåt i projektets olika faser. Främst i frågor kring projektering och tidiga skeden, men även att projekten från början till start följer byggprocessen. Du driver frågor kring bygglovsprocessen, upphandlingar, inköp, upphandlingar, kalkyler, prognoser, planering och uppföljning. Typen av projekt som du leder är nyproduktion av allt från bostäder till offentliga byggnader, handel och industri. Under projektets gång kommer du ha en eller flera arbetsledaren till din hjälp ute på byggarbetsplatserna och som stöd har du bland annat arbetschef, andra projektledare och vd.

Det är positivt, men inte ett måste, att du har tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare eller från likvärdigt ansvar inom byggbranschen med erfarenhet av att leda olika aktörer för att ro projektet i hamn. Har du kunnande av budget och uppföljning av projekt är även det en fördel. Vi värdesätter också erfarenhet från roller i produktion, såsom arbetsledare och platschef.

Urval: Sker löpande
Kontakt: Arbetschef Mikael Nilsson mikael.nilsson@eriklarssonbygg.se eller till vd Lars Larsson lars.larsson@eriklarssonbygg.se

VILL DU JOBBA HOS OSS? LÅT OSS VETA.

MIKAEL NILSSON, Arbetschef

Rekrytering av byggnadsarbetare.
073–334 80 86
mikael.nilsson@eriklarssonbygg.se

SONJA LARSSON, HR

Rekrytering av kontor och tjänstemän.
070–440 89 85
sonja.larsson@eriklarssonbygg.se