JOBBA HOS OSS

Vi är ett byggföretag med en stark företagskultur. Vi har en tajt gemenskap, öppenhet mellan rollerna och ett arbetsklimat där vi stöttar varandra. Vi hyr sällan in byggnadsarbetare utan bemannar våra projekt med våra egna medarbetare. Vi tror att detta skapar en tryggare och roligare arbetsmiljö, en enklare arbetsdag och ett bättre slutresultat.

 

PERSONLIGA SOM DET LILLA OCH STARK SOM DET STORA

Vi är personliga som det lilla företaget, men har samtidigt styrkan som det stora. Att vi är relativt stora gör att du får en anställningstrygghet och en möjlighet att utvecklas. Att vi är små gör att du blir sedd som person och har möjlighet att påverka allt från ditt egna arbetssätt till större frågor i verksamheten. Vi gör dagligen förändringar i företaget som är sprunget ur delaktighet från våra medarbetare.

 
 

OMTANKE

Hos oss finns en omtanke. För våra kunder. För varandra. Och för omvärlden. Vi strävar efter att vara företaget som gör skillnad. Som medarbetare hos oss blir din arbetsdag meningsfull och inspirerande. Vi är alltid intresserade av att träffa nya potentiella medarbetare, kom och väx med oss!

 
 
 

MER ÄN BARA JOBB

Det är viktigt att våra medarbetare mår bra. Även utanför arbetet. Därför väljer vi att satsa på våra medarbetare, både för att förenkla vardagen men också för att skapa förutsättningar för att må bra och trivas. Vi arrangerar uppskattade firmafester flera gånger per år. Däremellan ställer vi upp på diverse företagscuper, lopp och tävlingar. Vi har också ett eget företagsgym som våra medarbetare har tillgång till under dygnets alla timmar. För den som vill kan man också använda sig av vårt friskvårdsbidrag. Vi ger samtliga anställda en privat sjukvårdsförsäkring för att göra det enklare att få professionell vård utan långa väntetider, såväl arbetsrelaterade ärenden som privata.

ÄR DET DIG VI SÖKER?

ERFAREN
BYGGNADSARBETARE

Vi söker dig som fullbetald byggnadsarbetare för såväl byggserviceprojekt som större byggentreprenader. Våra projekt finns i Tranemo, Svenljunga, Ulricehamn och Borås. Vi försöker alltid bemanna våra projekt utifrån var våra medarbetare bor för att minska på resor.
Kontakt: Magnus Hjalmarsson magnus.hjalmarsson@eriklarssonbygg.se

ERFAREN PLATTSÄTTARE/MURARE

Vi söker dig som är erfaren plattsättare/murare. Du får gärna ha god erfarenhet av armering inklusive att följa armeringsritningar. Våra projekt finns i Tranemo, Svenljunga, Ulricehamn och Borås. Vi försöker alltid bemanna våra projekt utifrån var våra medarbetare bor för att minska på resor.
Kontakt: Magnus Hjalmarsson magnus.hjalmarsson@eriklarssonbygg.se

 

LEDIGA TJÄNSTER

Här kan du se specifika tjänster vi har lediga. Behovet av att nyrekrytera kan även komma plötsligt i vår bransch och därför är vi alltid intresserade av att få in nya spontanansökningar. Tveka inte att lämna en spontanansökan via mejl alternativt slå oss en pling.

 

Just nu har vi inga specifika tjänster lediga, men kom ihåg att vi alltid söker erfarna byggnadsarbetare och plattsättare/murare. Så skicka in in spontanansökan idag!

VILL DU JOBBA HOS OSS? LÅT OSS VETA.

MAGNUS HJALMARSSON, Arbetschef

Rekrytering inom byggentreprenad/byggservice
070–883 93 00
magnus.hjalmarsson@eriklarssonbygg.se

SONJA LARSSON, HR

Rekrytering av övriga tjänstemän
070–440 89 85
sonja.larsson@eriklarssonbygg.se