JOBBA HOS OSS

Vi är ett byggföretag med en stark företagskultur. Vi har en tight gemenskap, öppenhet mellan rollerna och ett arbetsklimat där vi stöttar varandra. Vi tror på att bygga tillsammans med händer, hjärna och hjärta. Vi hyr sällan in byggnadsarbetare utan bemannar våra projekt med våra egna medarbetare. Vi tror att detta skapar en tryggare och roligare arbetsmiljö, enklare arbetsdagar och bättre slutresultat som vi alla kan vara stolta över!
 

EN ARBETSPLATS DÄR STYRKA MÖTER PERSONLIGHET

Vi är personliga som det lilla företaget, men har samtidigt styrkan som det stora. Vår relativt stora storlek ger dig anställningstrygghet och en unik möjlighet att utvecklas. Å andra sidan gör vår litenhet att du blir sedd som individ och har möjlighet att påverka allt från ditt eget arbetssätt till större frågor i verksamheten. Hos oss görs dagligen förändringar som grundar sig i engagemang från våra medarbetare. Det är den delaktigheten som gör oss starkare och skapar en arbetsplats där varje röst räknas.

 
 

OMTANKE VARJE DAG

Hos oss finns en omtanke som sträcker sig långt. En omtanke för våra kunder, för varandra och för omvärlden. Vi strävar efter att vara det företag som gör verklig skillnad. Som medarbetare hos oss blir din arbetsdag inte bara en serie av uppgifter, den blir meningsfull och inspirerande. Vi är alltid intresserade av att träffa nya potentiella medarbetare, så kom och väx med oss! Hos oss är du inte bara anställd, du är en viktig del av något större, något som verkligen betyder något. Välkommen till en arbetsplats där omtanke, passion och möjligheter väntar på dig.

 
 
 

MER ÄN BARA JOBB

Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares välbefinnande, både inom och utanför arbetsplatsen. Därför investerar vi i våra medarbetare, inte bara för att göra vardagen enklare, utan också för att skapa förutsättningar för god hälsa och trivsel. Vi arrangerar uppskattade firmafester flera gånger om året, och däremellan deltar vi i olika företagscuper, lopp och tävlingar för att främja sammanhållning och motion.

För att främja fysisk hälsa har vi ett eget företagsgym som är tillgängligt för våra medarbetare dygnet runt. Dessutom erbjuder vi ett friskvårdsbidrag för dem som vill utöva andra aktiviteter eller träna på andra platser. Vi ser till att våra medarbetare har tillgång till en privat sjukvårdsförsäkring, vilket gör det enklare att få professionell vård utan långa väntetider, både för arbetsrelaterade och privata ärenden.

Vi tror på att främja en balanserad livsstil och att stödja våra medarbetare på alla sätt vi kan. Vårt mål är att skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig omhändertagen och stöttad, både i arbetslivet och i deras personliga liv.

LEDIGA TJÄNSTER

Här kan du se specifika tjänster vi har lediga. Behovet av att nyrekrytera kan även komma plötsligt i vår bransch och därför är vi alltid intresserade av att få in nya spontanansökningar. Tveka inte att lämna en spontanansökan via mejl alternativt slå oss en pling.

PSST... ÄR DU ERFAREN SNICKARE ELLER PLATTSÄTTARE/MURARE?

Vi är ständigt på jakt efter erfarna snickare och plattsättare/murare som har minst några års erfarenhet inom branschen. Våra projekt är lokaliserade i Tranemo, Svenljunga, Ulricehamn och Borås med omnejd. Om du är intresserad eller vill ha mer information, tveka inte att kontakta Magnus Hjalmarsson. Han finns tillgänglig för att svara på dina frågor och ta emot ditt intresse.

VILL DU JOBBA HOS OSS? LÅT OSS VETA.

 

MAGNUS HJALMARSSON, Arbetschef

Rekrytering inom byggentreprenad/byggservice
070–883 93 00
magnus.hjalmarsson@eriklarssonbygg.se