BOSTADSRÄTTER – MED VISION OM UNIKA HEM

Erik Larsson Bygg bygger inte bara en lägenhet eller ett hus – vi skapar hem. För oss är varje plats unik, och varje bostad ska vara det också. Vi avstår från färdiga koncepthus för att istället skapa byggnader som smälter samman med sin omgivning. De ska passa in, samtidigt som de sticker ut och förskönar både miljö och vardag. Vi värnar om att varje hus ska ha det där lilla extra – det boende vi själva dagdrömmer om och platsen där man får utrymme att vara sig själv, oavsett vem man är.

 

TRYGGHET I DITT KÖP

När du köper ditt hem av oss ska du känna dig trygg. Vi är mer än bara ett byggföretag. Bakom namnet finns människor som dagligen arbetar aktivt för att göra världen lite bättre, varmare och skönare att leva i. Vårt ledord är framförallt OMTANKE, och det genomsyrar allt vi gör, från hur vi samarbetar internt till vår syn på våra kollegor, kunder och samhället som helhet. Det är ett arbete som pågått i många år och har gett oss flera prestigefyllda utmärkelser, både inom jämställdhet och hållbarhet. Läs mer om detta här.
 
 

KVALITETSTÄNK

Vi driver bostadsprojekt från första spadtag till nyckelfärdiga hem. Detta inkluderar allt från markanskaffning och detaljplanering till projektering, produktion och försäljning. Vi är noggranna med våra val av leverantörer och underentreprenörer för att säkerställa att de hem våra kunder köper håller högsta kvalitet. Denna omsorg gynnar inte bara våra kunder utan även det lokala näringslivet och kommunen samtidigt som det minskar miljöpåverkan genom kortare transporter.

En annan fördel är vår strävan att huvudsakligen använda våra egna medarbetare i bostadsprojekten. På detta sätt ser vi till att de som bygger våra bostäder har rätt kompetens och förutsättningar för att leverera både högkvalitativa resultat och trivsamma arbetsmiljöer. Vi tror på ett etiskt byggande som gynnar alla inblandade - ett sjyst byggande, helt enkelt.

 

HUSKURAGE– TILLSAMMANS RÄDDAR VI LIV

På samma sätt som vi vill att du ska känna dig trygg när du köper av oss, strävar vi också efter att du ska känna dig trygg efter att du har flyttat in i ditt nya hem. Vi arbetar aktivt för att förebygga våld i hemmet och tror på varje människas rätt till att leva utan oro och rädsla för våld. Därför implementerar vi Huskurage i alla våra bostäder redan från början. Detta initiativ är vårt hopp om att tillsammans kunna rädda liv!

KONTAKT BOSTADSRÄTTER

DANIEL CLAESSON, Projektutveckling
0722–437 738
daniel.claesson@eriklarssonbygg.se

VÅRA SENAST GENOMFÖRDA BOSTÄDER

TRANEMO PARK SJÖSIDAN 2, TRANEMO

24 lägenheter mitt i Tranemo med byggstart våren 2021.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: Q3 2021
Inflyttning: Q4 2022
Status: Inflyttat

BRF DROTTNINGEN, VARBERG

36 lägenheter fördelade på ett hus.
BRF Drottningen har ett fantastiskt läge, strax norr om själva centrum i Varberg. Härifrån är det ett stenkast till butiker, havet eller tåget. Så oavsett om du skall shoppa, bada eller pendla, så finns allt bara några minuter utanför din ytterdörr.
Arkitekt: Voten/Cream

Byggstart: Q1 2021
Inflyttning: Q2 2022
Status: Inflyttat

BRF DOMHERREN, KINNA

31 lägenheter fördelade på två huskroppar med gemensamt trapphus i glas mitt i Kinna.
Arkitekt: Arkcon
Byggstart: Q1 2019
Inflyttning: Q2 2020
Status: Inflyttat

BRF FISKEBACKEN, ULRICEHAMN

26 lägenheter fördelade på fyra hus. BRF Fiskebacken ligger endast ett stenkast från Åsundens strand.
Arkitekt: Arkcon

Byggstart: Q1 2020
Inflyttning: Q2 2021
Status: Inflyttat

VÅRA KOMMANDE PROJEKT

SMÄLTERYD, SÄTILA

130 lägenheter fördelade på 15 hus. Här växer ett nytt område fram i Marks Kommun runt Sätilas strandängar. Kommer ske i flera etapper.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: TBD
Inflyttning: TBD
Status: TBD

FOLKSKOLAN ETAPP 1, KINNA

50 lägenheter fördelade på 2 hus, varav ett av dem 10 våningar.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: TBD
Inflyttning: TBD
Status: TBD

FOLKSKOLAN ETAPP 2, KINNA

60 lägenheter fördelade på 4 hus.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: TBD
Inflyttning: TBD
Status: TBD

BRF FEJARMÄSTAREN, VÄXJÖ

60 lägenheter i Växjö med start hösten 2021.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: TBD
Inflyttning: TBD
Status: TBD

 

HAR DU TIPS OM TOMT ELLER VILL SÄLJA MARK?

 

UTFORSKA VÅRA REFERENSPROJEKT

Efter över 70 års erfarenhet som byggare har vi många referensprojekt att visa upp. Nedan finner du ett urval av våra projekt inom olika verksamhetsområden.

PSST...

Du vet väl om att vi även hjälper privatpersoner med ut- och ombyggnationer, garagebyggen och liknande? Klicka nedan för att läsa mer om vår byggservice.