BOSTADSRÄTTER – MED VISION OM UNIKA HEM

Erik Larsson Bygg bygger inte bara en lägenhet eller ett hus – vi bygger hem. För oss är varje plats unik – och varje bostad ska vara det också. Vi väljer bort färdiga koncepthus för att istället skapa byggnader som gifter sig med sin omgivning. Som passar in – och sticker ut. Förskönar och förgyller både miljö och vardag. För vi är måna om att alla våra hus ska ha det där lilla extra. Boendet vi själva dagdrömmer om och platsen där man får utrymme att vara sig själv. Vem man än är.

 

TRYGGHET I DITT KÖP

När du köper av ska du känna dig trygg. Vi är mer än ett byggföretag. Bakom namnet finns personer som varje dag arbetar aktivt för att göra världen lite bättre, varmare och skönare att leva i. Ledordet är framförallt OMTANKE. Det genomsyrar allt, från hur vi arbetar tillsammans, vilken syn vi har på våra arbetskamrater, kunder och samhället i stort. Det är ett arbete som pågått i många år, och som gett oss flera prestigefulla utmärkelser, både inom jämställdhet och hållbarhet. Du kan läsa mer om detta här

 
 

KVALITETSTÄNK

Vi utvecklar bostäder från början till slut, det omfattar förvärv av mark, detaljarbete, projektering, produktion och försäljning. Vi väljer våra leverantörer och underentreprenörer noga och på så sätt kan vi säkerställa att det hem våra kunder köper håller hög kvalité. En annan fördel är att detta också gynnar såväl lokala näringslivet som kommuner men gör också att vi kan minska miljöbelastningen genom kortare transporter. Vi väljer också att i regel bemanna våra bostadsprojekt med våra egna byggnadsarbetare. På så säkerställer vi att de som bygger våra bostäder har rätt kompetens och förutsättningar för att skapa både ett bättre slutresultat och en arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och mår bra. Ett sjyst byggande helt enkelt.

 

HUSKURAGE– TILLSAMMANS RÄDDAR VI LIV

På samma sätt som att vi vill att du ska känna dig trygg när du köper av oss, vill vi också att du ska känna dig trygg efter att du flyttat in i ditt nya hem. Vi vill förhindra våld i hemmet. Vi tror på att alla människor har rätt att leva utan oro och rädsla för våld. Därför inför vi Huskurage i samtliga våra bostäder redan från början. Vi gör detta med hopp om att tillsammans kunna rädda liv!

KONTAKT BOSTADSRÄTTER

DANIEL CLAESSON, Projektutveckling
0722–437 738
daniel.claesson@eriklarssonbygg.se

 

VÅRA AKTUELLA BOSTÄDER

TRANEMO PARK SJÖSIDAN 2, TRANEMO

24 lägenheter mitt i Tranemo med byggstart våren 2021.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: Q3 2021
Inflyttning: Q4 2022
Status: Byggnation

BRF DROTTNINGEN, VARBERG

36 lägenheter fördelade på ett hus.
BRF Drottningen har ett fantastiskt läge, strax norr om själva centrum i Varberg. Härifrån är det ett stenkast till butiker, havet eller tåget. Så oavsett om du skall shoppa, bada eller pendla, så finns allt bara några minuter utanför din ytterdörr.
Arkitekt: Voten/Cream

Byggstart: Q1 2021
Inflyttning: Q2 2022
Status: Inflyttat

BRF FISKEBACKEN, ULRICEHAMN

26 lägenheter fördelade på fyra hus. BRF Fiskebacken ligger endast ett stenkast från Åsundens strand.
Arkitekt: Arkcon

Byggstart: Q1 2020
Inflyttning: Q2 2021
Status: Inflyttat

 

VÅRA KOMMANDE PROJEKT

SMÄLTERYD, SÄTILA

130 lägenheter fördelade på 15 hus. Här växer ett nytt område fram i Marks Kommun runt Sätilas strandängar. Kommer ske i flera etapper.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: 2024
Inflyttning: Etappvis från 2025
Status: Projektering

FOLKSKOLAN ETAPP 1, KINNA

50 lägenheter fördelade på 2 hus, varav ett av dem 10 våningar.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: Q3 2024
Inflyttning: Etappvis från 2025
Status: Projektering


FOLKSKOLAN ETAPP 2, KINNA

60 lägenheter fördelade på 4 hus.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: Q3 2024
Inflyttning: Etappvis från 2025
Status: Projektering 

BRF FEJARMÄSTAREN, VÄXJÖ

60 lägenheter i Växjö med start hösten 2021.
Arkitekt: Krook & Tjäder

Byggstart: TBD
Inflyttning: TBD
Status: Projektering

 

HAR DU TIPS OM TOMT ELLER VILL SÄLJA MARK?