VI SÖKER TOMTER OCH MARK FÖR BOSTADSUTVECKLING

Vi letar ständigt efter mark och lägen där våra kunder vill bo och är alltid intresserade av nya möjligheter. Detta oavsett om det gäller en ren markaffär eller avstyckning av tomter. Vi ser att varje tomt är unik och vill också att våra bostäder ska vara detsamma. Vi väljer bort färdiga koncepthus för att istället skapa hus med tillhörande närområde  som gifter sig med sin omgivning och som samtidigt har det där lilla extra. Vi bygger alltså inte lägenheter, vi bygger hem.

VI TAR HAND OM HELHETEN

Vi vill att det ska vara enkelt för dig. Vi förstår att det inte är varje dag en gör markaffärer eller avstyckningar. Från det att vi skriver avtal om att förvärva marken tar vi hand om allt från avstyckning till planarbete. Vi sköter all kontakt med kommuner och myndigheter samt ser till att nödvändiga undersökningar och inventeringar genomförs. Hur avtalet utformas beror mycket på tomten/fastigheten, men också på hur du som säljare väljer att vårt samarbete ska se ut. Hör av dig så kan vi diskutera om hur just vårt samarbete kan se ut.

70 ÅRS ERFARENHET AV ATT BYGGA BOSTÄDER

Lika mycket som vi älskar att bygga, älskar vi att göra det på rätt sätt. Annars får det vara. Vi har över 70 års erfarenhet av att planera, samordna och genomföra totalentreprenader och vi har utvecklats och lärt oss mycket under årens gång. Vi vill bygga omtänksamt och hållbart (och det är något vi blivit prisade för). Vi jobbar aktivt för att minska vår klimatpåverkan, vi prioriterar aldrig bort en trygg och säker arbetsmiljö och där det är möjligt väljer vi i första hand lokala samarbeten och leverantörer.  

VÅR HISTORIA

Vi är i grunden ett familjeföretag som officiellt grundades 1947 av Erik Larsson. Till en början bestod kärnverksamheten främst av byggnation av bostadshus och lantbruksfastigheter. Med tiden har verksamheten breddats och utvecklas. 2015 genomfördes en andra generationsväxling då Eriks barnbarn Lars Larsson tog över rollen som vd från sin far Åke Larsson. Sedan dess har fokus legat på omtanke för medarbetare, kunder och samhället samt hållbar tillväxt, kvalitet och miljö. En av områdena som utvecklats är att bygga bostadsrätter i egen regi. Genom detta kan vi styra våra egna projekt i detalj, satsa på arbetsmiljö samt ge medarbetare möjligheten att växa inom bolaget (eftersom det kräver mer tjänstemän).

KONTAKTA OSS

 

DANIEL CLAESSON
0722–437 738
daniel.claesson@eriklarssonbygg.se