BOSTADSRÄTTER – MED VISION OM UNIKA HEM

Erik Larsson Bygg bygger inte bara en lägenhet eller ett hus – vi bygger hem. För oss är varje plats unik – och varje bostad ska vara det också. Vi väljer bort färdiga koncepthus för att istället skapa byggnader som gifter sig med sin omgivning. Som passar in – och sticker ut. Förskönar och förgyller både miljö och vardag. För vi är måna om att alla våra hus ska ha det där lilla extra. Boendet vi själva dagdrömmer om och platsen där man får utrymme att vara sig själv. Vem man än är.

HEM FÖR ALLA 

Vi vill skapa hem för alla. Vem du än är, varifrån du kommer eller vart du än är på väg. Därför har vi en särskild projektorganisation som fokuserar på vår bostadsutveckling. Redan när vi ritar våra hus tänker dig som ska bo där. Hur du vill leva i ditt hem. Vad du behöver när det kommer till planlösning, funktioner, bekvämligheter och liknande. Men det är inte bara insidan som räknas. För oss är utsidan minst lika viktig. Vi studerar området huset skall uppföras i för att på så sätt skapa ett flerbostadshus som både smälter in i omgivningen men som också sticker ut. För vi är måna om att alla våra hus ska ha det där lilla extra. Naturligtvis ser vi alltid till att följa samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och trygghet. Vi bygger helt enkelt långsiktiga och hållbara bostäder och miljöer.

TRYGGHET

När du köper av ska du känna dig trygg. Vi är mer än ett byggföretag. Bakom namnet finns personer som varje dag arbetar aktivt för att göra världen lite bättre, varmare och skönare att leva i. Ledordet är framförallt OMTANKE. Det genomsyrar allt, från hur vi arbetar tillsammans, vilken syn vi har på våra arbetskamrater, kunder och samhället i stort. Det är ett arbete som pågått i många år, och som gett oss flera prestigefulla utmärkelser, både inom jämställdhet och hållbarhet.


KVALITETSTÄNK

Vi utvecklar bostäder från början till slut, det omfattar förvärv av mark, detaljarbete, projektering, produktion och försäljning. Vi väljer våra leverantörer och underentreprenörer noga och på så sätt kan vi säkerställa att det hem våra kunder köper håller hög kvalité. En annan fördel är att detta också gynnar såväl lokala näringslivet som kommuner men gör också att vi kan minska miljöbelastningen genom kortare transporter. Vi väljer också att i regel bemanna våra bostadsprojekt med våra egna byggnadsarbetare. På så säkerställer vi att de som bygger våra bostäder har rätt kompetens och förutsättningar för att skapa både ett bättre slutresultat och en arbetsmiljö där våra medarbetare tris och mår bra. Ett sjyst byggande helt enkelt.

KONTAKT BOSTADSRÄTTER

DANIEL CLAESSON, Projektutveckling
0722–437 738
daniel.claesson@eriklarssonbygg.se

VÅRA AKTUELLA PROJEKT

BRF DROTTNINGEN, VARBERG

BRF Drottningen har ett fantastiskt läge, strax norr om själva centrum i Varberg. Härifrån är det ett stenkast till butiker, havet eller tåget. Så oavsett om du skall shoppa, bada eller pendla, så finns allt bara några minuter utanför din ytterdörr.

BRF FISKEBACKEN, ULRICEHAMN

26 boenden ett stenkast från Åsundens strand.

 

VÅRA KOMMANDE PROJEKT

SMÄLTERYD, MARK

130 lägenheter i ett nytt område växer fram i Marks Kommun runt Sätilas strandängar. Kommer ske i flera etapper.

BRF SKORSTENEN, VÄXJÖ

60 lägenheter i Växjö med start hösten 2021.

TRANEMO PARK ETAPP 2, TRANEMO

23 lägenheter mitt i Tranemo med start våren 2021.

 

VÅRA AVSLUTADE PROJEKT

BRF DOMHERREN, KINNA

31 modernt utformade boenden mitt i Kinna. Inflytt våren 2020.

BRF SJÖSIDAN, TRANEMO

19 modernt utformade lägenheter i centrala Tranemo. Inflytt våren 2018.

HAR DU TIPS OM TOMT ELLER VILL SÄLJA MARK?

HUSKURAGE – TILLSAMMANS RÄDDAR VI LIV

På samma sätt som att vi vill att du ska känna dig trygg när du köper av oss, vill vi också att du ska känna dig trygg efter att du flyttat in i ditt nya hem. Vi vill förhindra våld i hemmet. Vi tror på att alla människor har rätt att leva utan oro och rädsla för våld. Därför inför vi Huskurage i samtliga våra bostäder redan från början. Vi gör detta med hopp om att tillsammans kunna rädda liv!